Faceți căutări pe acest blog

23 iul. 2012

reloaded

Si la insistentele celor doi citiori fideli am zis sa reactivez putin bloaga...cu o propunere de a rupe rutina de pe DN1 portiunea  Campina-Comarnic.  Adica un mic ocol prin Valea Doftanei- Secaria.
Drumul in general e ok ,ceva gropi  la iesirea din Campina ( se traverseaza orasul dar sunt indicatoare pentru cei care au sau nu nu gps ) iar apoi serpentine abordabile prin padure,putine masini,putini oameni,alta lume,ce mai ...

Primul si cel mai important POI pe traseu este Barajul Paltinu. E mare,adica mai mare decat ma asteptam:

Se poate ajunge cu masina aproape de baza:

 In afara de o severa ameteala galeria de deversare provoaca o racoare binevenita intr-o zi de vara caniculara:
 
Dupa inca cateva serpentine se ajunge sus chiar langa intrarea pe puntea barajului dar (si) aici paranoia este la ea acasa:

Zona era inecata in mult fum dezgustator , initial am crezut ca este sub atac cocalaristic dar din fericire m-am inselat...se lucra la curatarea malului lacului, stim cu totii ce neplacut arata Vidraru cu toate gunoaiele alea stranse in colt. Aici recuperau doar bustenii mari si ceva vreascuri ,restul (inclusiv plasticul) era incendiat:

Cu ochii lacriamand,printre crengi ,am observat ce cautam,palnia de preaplin :

Detalii,detalii:


Drumul urca molcom in continuare iar la un moment dat ofera o priveliste asupra localitatii Valea Doftanei ,de asemenea mult mai mare decat ma asteptam:

Apoi dupa Secaria serpuieste prin padure pana deasupra Comarnicului de unde coboara destul de abrupt si intortocheat in nebunia de pe DN :














Referendum ( ca tot e la moda): mai scriu ceva pe aici sau  las proiectul sa moara in pace?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu